Trend
ligger ved Limfjorden i et mindre ferieområde, med marker og skov. Fra den gode lange børnevenlige strand er der udsigt til Livø og Fur. I området findes der flere gode cykel- og vandrestier. I  Trend- og Bjørnsholm Å er der gode muligheder for lystfiskere.

Dagligvarebutikker: i Trend er der brugsen og campingpladsen som har det fleste dagligvare, ellers er der Ranum, Overlade og Strandby som ligger få kilometer fra Trend, af lidt større byer med flere indkøbsmuligheder er der Løgstør, Farsø og Aars.

Aktiviteter: i området kan man windsurfe eller sejle. Er man til golf findes der i Gatten 18-hullers golfbaner. Et par lystbådehavne i området er der også. I Rønbjerg Feriecenter er der adgang til badeland og mange aktiviteter for såvel børn som voksne. Lidt mere kulturelt er der det imponerende middelalderkloster Vitskøl Kloster fra 1157 kirkeruinen, urtehaven og de smukke bygninger. Ertebølle-kulturen der beretter om bosættelserne ved Limfjorden i stenalderen, Stenaldercentret i Ertebølle fortæller om stenaldersamfundet. Herregårdsmuseet Hessel er beliggende på halvøen Louns ved Hvalpsund, mens fæstningsborgen Aggersborg fra 980 er en af de største ringborge i Danmark med mærker efter 48 langhuse. Vikingeborgen ligger strategisk ved Limfjordens smalleste sted. I området findes flere kunsthåndværkere, som åbner for besøgende.

Udflugter: Fra Rønbjerg og med færgen til den idylliske ø Livø, som er bilfri, med et rigt dyreliv og flere vandrestier. På Fur, findes forskelligartede og landskaber, præget af enge, søer, marker, bakkedale og stejle kyster og skove. Af andre muligheder er der Mønsted Kalkgruber med en labyrint af 2 km oplyste minegange med store huler og smalle gange. Hjerl Hede Frilandsmuseum er et spændende og levende museum for hele familien, hvor man bl.a. kan se hvordan dagliglivet på landet for 150 år siden formede sig.

Seværdigheder: For at finde flere ture eller seværdigheder kan evt. se på www.visitnorth.dk, der finder mange gode ture og ting man kan udforske, eller du kan finde andre links på vores side med links.